18.3 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Gent Gran de Castelldefels gaudeix d’una tarda de música, berenar i sorpreses

La Gent Gran

La Gent Gran.L’acte central de les 41es Jornades de la Gent Gran de Castelldefels va tenir lloc el passat dimecres 10 de maig a la Plaça de l’Església. En ell, els i les assistents van poder gaudir d’una Tarda de festa a la Plaça amb concert i ball de gala, a més del berenar per a la Gent Gran, l’homenatge a les parelles que fan les seves noces d’or (50 anys de matrimoni) i un homenatge especial a la persona de més edat (Amalia Romero, de 104 anys).

El ball de gala va comptar amb l’actuació de l’Orquestra Internacional La Principal de la Bisbal, que va aportar la seva música a una tarda de sol i festa.

El programa d’activitats, organitzat per l’àrea municipal de Gent Gran en col·laboració amb el Consell Municipal de la Gent Gran, acaba el 14 de maig amb el ball de comiat. Serà a la Sala Polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou, a les 18 hores, amb la música de Castellband.

La Gent Gran

Abans, una classe-taller de risoteràpia (aquest dimecres 11 de maig).

Recordem que les activitats van començar el passat 29 d’abril, amb l’acte d’inici oficial (concert de l’Orquestra Simfònica de la Fundació Vozes al Teatre Plaza).

Diumenge 30, l’activitat es va moure a la Plaça de l’Església. Al matí i migdia, exhibició de balls de saló, balls en línia, sevillanes i una trobada de country.

A la tarda, la Sala polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou va acollir el Ball de diumenge de la Gent Gran (amb la música de Tony Sánchez).

Dimarts 2 de maig, al matí, sessió d’aeròbic per a la gent gran i oberta a tothom (a la Plaça de l’Església). A la tarda, al Teatre Plaza, representació de l’espectacle teatral “El enfermo y el médico” (amb la companyia Sin Ton ni Son i la col·laboració de l’Aula Universitària Sènior UPC).

La Gent Gran

Dimecres 3 de maig, la Sala Polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou va acollir una classe taller de musicoteràpia al matí. A les 18 hores, el Teatre Plaza va viure una tarda de tribut a Raffaella Carrà amb l’espectacle de varietats “Hola Raffaella”.

El passat dijous 4 de maig, al matí, es va fer una gimcana de salut i diversió amb sortida des del Centre Municipal Frederic Mompou. A la tarda, al Teatre Plaza, va tenir lloc la tradicional cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc.

El passat dissabte 6 de maig, la Sala polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou va acollir el Concert vermut: Anem de clàssics (amb Fantasia Quintet). A la tarda, al Teatre Plaza, una mostra d’espectacles amb la Companyia de Teatre Eduard Girbau i el grup de varietats del Casal, amb la col·laboració de l’Associació Casal Rafael Casanova.

Per acabar la primera setmana d’activitats, el passat diumenge 7 de maig, Ball amb la música del Duet Fusión. A la Sala Polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou.

La resta d’activitats han inclòs la 4ª Caminada Ciutat de Castelldefels de marxa nòrdica per a la gent gran (el passat dilluns 8 de maig); la projecció de la pel·lícula “La vida padre” (també el 8 de maig); una xerrada col·loqui sobre les pèrdues de memòria (el passat dimarts 9 de maig).

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights