22.8 C
Castelldefels
viernes, junio 2, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Cous-cous d’espelta amb pollastre, verdures i panses sultanes

Cous-cous d’espelta

INGREDIENTS
60 gr de cous-cous d’espelta
Una llauna de pit de pollastre al natural
Medi pebrot verd
Mig ​​pebrot vermell
Mig ​​carbassó
Mitja ceba dolça
10 gr de panses sultanes (sense sucres afegits)
Una llimona
Una cullerada d’oli d’oliva
Curry en pols
Julivert fresc picat
Pebre negre
Sal rosa

PREPARACIO
Renteu, piqueu i daureu les verdures en una paella.Quan estiguin daurades, afegim el pit de pollastre, les panses sultanes i el
cous-cous ja inflat i cuinem a foc mitjà durant tres minuts.
Salpebrem i afegim al nostre saltat un rajolí de llimona, un pessic de curri,
julivert picat i remenem bé.

Autor de la recepta: Food Blogger Petit_fit

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,794SeguidoresSeguir
20,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights