18.9 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra detenen dos homes quan feien un passi de més de 40 quilos d’haixix

La Policia Local

La Policia Local Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Castelldefels van detenir el passat 5 de maig dos homes a Castelldefels com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir el divendres sobre les 19 hores quan els agents van detectar una furgoneta en un pàrquing a l’aire lliure d’un supermercat de la ciutat, amb un home que controlava constantment l’accés dels diversos vehicles que entraven i sortien mentre parlava per telèfon.

Els agents van establir una vigilància discreta i minuts després va arribar un cotxe que va estacionar al costat de la furgoneta. Els dos homes van obrir els maleters dels vehicles i van extreure de la furgoneta dues bosses de grans dimensions per deixar-les al turisme que acabava d’arribar.

La Policia Local

En veure el passi, els policies es van identificar i van comprovar que es tractava de fardells presumptament d’haixix. En l’actuació, conjunta entre Mossos i Policia Local de Castelldefels, els agents van detenir els dos implicats que ja comptaven amb antecedents policials previs.

Els fardells contenien 440 peces d’haixix amb un pes aproximat de 44 kilograms. Segons les primeres estimacions, la droga intervinguda tindria un valor estimat al mercat il·lícit d’uns 90.000 euros.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el diumenge i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights