Bulgur amb pebrots
Bulgur amb pebrots. Un cereal ric en fibres, vitamines i minerals, amb propietats antioxidants
Amb un baix índex glucèmic comparat amb altres hidrats de carboni.
Ingredients (4 persones)
250 gr de bulgur
Ingredients
Brou de verdures
Un parell de pebrots rostits
12-15 tomàquets xerri
100 gr de formatge feta
Julivert
Oli d’oliva verge extra
Sal i Pebre
Una culleradeta de comins mòlts
Com fer bulgur amb pebrots
Elaboracio
Disposem els tomàquets xerri a una safata de forn oliada, sencers o tallats a
la meitat.
Salpebrem, ruixem amb oli i ho portem al forn preescalfat a 180°C per uns 10
minuts.
Retirem i reservem.
Cuinem el bulgur en brou de verdures amb una culleradeta de comí, seguint
les instruccions del paquet quant a quantitat de líquid i temps de cocció.
Reservem.
Trossegem els pebrots i piquem el julivert.
Tallem el formatge feta a daus.
Posem el bulgur en un bol, incorporem el pebrot, el formatge i els tomàquets
rostits, condimentem amb oli, sal i pebre al gust i servim amb julivert picat
per sobre.
