14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pestiños

Existeix controvèrsia quant a l’elaboració del pestiño autèntic, ja que hi ha partidaris del recobriment de sucre, hi ha partidaris del sucre i la canyella, i hi ha partidaris de la mel, sent predominants les dues primeres varietats.

Ingredients per 4 persones

• Un got d’oli d’oliva verge extra. • Un grapat d’ajonjolí. • 4 estels de anís (disponibles en herboristaries i tendes de dietètica). • 1 branca de canyella. • 500 grams de farina. • Sucre barrejat amb la canyella mòlta.


Preparació dels pestiños

Bullir en un bol amb uns 250 gr. d’aigua els estels d’anís, el grapat d’ajonjolí i la canyella en rama. Aquest aigua formarà part de la massa i li donarà un sabor característic.

Abocar en un altre bol una tassa d’oli d’oliva verge extra al costat de dues tasses de l’aigua que va bullir amb la canyella i el anís.

Incorporar farina per damunt fins que es formi una massa que es quedi compacta però no rígida. Ha de ser una massa emmotllable fins al punt que la mescla es vegi homogènia i puguem fer una bola.

Aquesta bola de massa es col·loca sobre una superfície llisa i s’aplana amb el corró de cuina fins a deixar-la ben fineta i el més quadrada possible.

Amb un ganivet o amb un tallapizzas es trosseja la massa en porcions d’uns 2 x 5 cm, i s’enrotllen individualment de diverses maneres a gust de qui prepari les postres.

En una paella amb oli d’oliva verge extra ben calent, però sense que arribi a fumejar, es van fregint les porcions, que ara sí han de quedar ben rígides.

Conforme anem traient els pestiños fregits, anem col·locant-los damunt un paper de cuina absorbent, perquè es vagi quedant amb l’excés d’oli.

Passats uns minuts, els pestiños s’arrebossen en sucre amb canyella mòlta.

Pestiños

Ingredientes para 4 personas

Existe controversia en cuanto a la elaboración del pestiño auténtico, ya que hay partidarios del recubrimiento de azúcar, hay partidarios del azúcar y la canela, y hay partidarios de la miel, siendo predominantes las dos primeras variedades.

· Un vaso de aceite de oliva virgen extra.

· Un puñado de ajonjolí.

· 4 estrellas de anís (disponibles en herboristerías y tiendas de dietética).

· 1 rama de canela.

· 500 gramos de harina.

· Azúcar mezclado con la canela molida.

Preparación de los pestiños.

Hervir en un cuenco con unos 250 gr. de agua las estrellas de anís, el puñao de ajonjolí y la canela en rama. Este agua formará parte de la masa y le dará un sabor característico.

Verter en otro cuenco una taza de aceite de oliva virgen extra junto a dos tazas del agua que hirvió con la canela y el anís.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights