14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Les Jornades de la Gent Gran de Castelldefels celebren 41 edicions

Les Jornades de la Gent Gran 

Les Jornades de la Gent Gran de Castelldefels arriben enguany a la seva 41ª edició. Del 29 d’abril al 14 de maig, ho fan amb un programa ple d’activitats organitzades des de l’àrea municipal de Gent Gran en col·laboració amb el Consell Municipal de la Gent Gran.

L’inici oficial té lloc aquest dissabte 29 d’abril (a les 18 hores), amb el Concert de l’Orquestra Simfònica de la Fundació Vozes. L’escenari serà el Teatre Plaza.

Diumenge 30, l’activitat es mou a la Plaça de l’Església. A les 11 hores, exhibició de balls de saló, balls en línia i sevillanes. A les 12 hores, trobada de country.

A la tarda, a les 18 hores, la Sala polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou acull el Ball de diumenge de la Gent Gran (amb la música de Tony Sánchez).

Dimarts 2 de maig, a les 10 hores, sessió d’aeròbic per a la gent gran i oberta a tothom (a la Plaça de l’Església). A les 18 hores, al Teatre Plaza, representació de l’espectacle teatral “El enfermo y el médico” (amb la companyia Sin Ton ni Son i la col·laboració de l’Aula Universitària Sènior UPC).

Dimecres 3 de maig, la Sala Polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou acull una classe taller de musicoteràpia (a les 11 hores). A les 18 hores, el Teatre Plaza viurà una tarda de tribut a Raffaella Carrà amb l’espectacle de varietats “Hola Raffaella”.

Dijous 4 de maig, a les 10 hores, gimcana de salut i diversió amb sortida des del Centre Municipal Frederic Mompou. A les 18 hores, al Teatre Plaza, cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc.

Dissabte 6 de maig, la Sala polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou acull el Concert vermut: Anem de clàssics (amb Fantasia Quintet). A la tarda, al Teatre Plaza, mostra d’espectacles amb la Companyia de Teatre Eduard Girbau i el grup de varietats del Casal, amb la col·laboració de l’Associació Casal Rafael Casanova.

Les Jornades de la Gent Gran

Per acabar la primera setmana d’activitats, diumenge 7 de maig, Ball amb la música del Duet Fusión. A la Sala Polivalent del Centre Municipal Frederic Mompou, a les 18 hores.

La resta d’activitats inclouen la 4ª Caminada Ciutat de Castelledefels de marxa nòrdica per a la gent gran (dilluns 8 de maig); la projecció de la pel·lícula “La vida padre” (també el 8 de maig); una xerrada col·loqui sobre les pèrdues de memoria (dimarts 9 de maig); una Tarda de festa a la Plaça amb concert i ball de gala (dimecres 10 de maig, amb el tradicional berenar de la gent gran); una classe-taller de risoteràpia (dijous 11 de maig); i el ball de comiat de les Jornades (diumenge 14 de maig).

A més, l’Espai d’Exposicions del Centre Municipal Frederic Mompou acull, del 29 d’abril al 14 de maig, la mostra fotogràfica “Primavera”. A càrrec dels participants del taller de fotografia de l’Associació Gent Gran, es pot visitar de 10 a 20 hores.

Poden escoltar l’entrevista realitzada a Ràdio Castelldefels (98.0FM i radiocastelldefels.org) al responsable tècnic de l’àrea de Gent Gran, Pep Ribes:

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights