10.2 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La foto: Bruce Springsteen ja és a Barcelona

La foto Bruce Springsteen

La foto Bruce Springsteen ja és a Barcelona. El cantant nord-americà ha aterrat aquesta matinada, poc abans de les dues, a la terminal corporativa de l’aeroport del Prat, i ha marxat tot sol a un hotel de la zona del Tibidabo, segons informa el fotoperiodista de Mundo Deportivo Manel Montilla

Ja recuperat del covid-19, el Boss ha arribat a Catalunya uns dies abans dels concerts que farà divendres i diumenge a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb totes les entrades exhaurides. 

El primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona tindrà diversos convidats de luxe. Per exemple, l’expresident dels Estats Units Barack Obama i la seva dona Michelle Obama, i també el director de cinema Steven Spielberg i la seva parella, l’actriu Kate Capshaw. Tots quatre són amics i viatjaran a Barcelona per veure l’arrencada de la gira europea de Springsteen.

 Fa temps que el cantant i Barack Obama són amics. El 2019 van llançar un pòdcast i un llibre de converses. A més, Springsteen va participar en la seva primera campanya i va cantar a la presa de possessió, i Obama el va condecorar amb la medalla presidencial de la llibertat.

Així fan cua els fans de Bruce Springsteen per a un dels concerts de Barcelona: sense acampada, però fitxant tres cops al dia

Cita musical

Hi ha una llista on la gent es pot anar apuntant i se’ls dona un número, que és l’ordre amb què entraran a l’Estadi Olímpic

cues concert bruce springsteen
Un grup de seguidors de Bruce Springsteen, en un dels tres controls diaris. Anna Salvadó / RAC1

La foto Bruce Springsteen

ANNA SALVADÓ

Comença el compte enrere per als dos concerts de Bruce Springsteen aquesta setmana, a Barcelona. El primer serà divendres, i el segon, diumenge. Per tant, encara falten uns dies per a una de les cites més esperades de l’any a la ciutat.

Però atenció, perquè des d’aquest mateix dilluns ja hi ha persones fent cua per aconseguir el millor lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Ho fan sense acampada, però fitxant tres cops al dia.

cues concert bruce
Es dona un número a cada persona que s’apunta a la llista, que serà l’ordre amb què entrarà a l’estadi. Anna Salvadó / RAC1

La foto Bruce Springsteen

Aquest dilluns al vespre, per exemple, hi havia una cinquantena de persones d’entre 30 i 50 anys que feien cua amb un sistema inventat pels mateixos fans. A un dels accessos, hi ha una llista on la gent es pot anar apuntant i se’ls dona un número, que és l’ordre amb què entraran a l’estadi.

Un sistema creat pels mateixos fans

Cada dia, a les vuit del matí, a les dues del migdia i a les vuit del vespre, es passa llista. Qui no hi sigui, perdrà el lloc, tal com han explicat alguns dels seguidors de Bruce Springsteen a RAC1.

«Dijous passat no hi havia cap llista, i vam decidir penjar-la. En deu minuts ja hi havia tres persones apuntades», explica un dels primers fans que va arribar als voltants de l’estadi. «Per ser a primera fila, es munten aquestes llistes i aquests torns, on has de venir a fitxar amb el teu número. Si no vens a l’hora que et diuen, vas fora», afegeix una altra de les seguidores.

cues concert bruce anna salvado
Aquest dilluns, ja hi havia una cinquantena de persones d’entre 30 i 50 anys fent cua. Anna Salvadó / RAC1

Per poder ser a tots els controls, algunes persones expliquen que han de marxar de la feina o han demanat vacances. Els organitzadors, que col·laboren amb l’equip de seguretat de l’estadi, expliquen que a mesura que s’apropi el concert, es faran més controls.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias. La Prensa 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights