14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La 16ª Ruta de la Tapa supera les expectatives

La 16ª Ruta de la Tapa

La 16ª Ruta de la Tapa. 37 tapes de qualitat de bars i restaurants de Castelldefels, a un preu únic de 5 euros, beguda inclosa (copa de vi, cervesa, aigua o refresc), i amb la possibilitat d’entrar en un sorteig i de votar pel millor plat. Això és el que ofereix la Ruta de la Tapa de Castelldefels 2023, que el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat va posar en marxa el passat 12 d’abril i que acabarà el proper 12 de maig.

De moment, la iniciativa està superant totes les expectatives dels organitzadors. El president del Gremi, Manuel Ortíz, explica que «l’edició d’enguany està sent un èxit total. Està sent espectacular».

Els establiments participants estan distribuint entre la seva clientela i les persones que ho desitgin el passaport que informa de quines són les 37 tapes i els 37 establiments que prenen part en la promoció. Cadascun d’ells, en consumir la seva tapa, estampa el seu segell en el passaport, el que permet al seu posseïdor participar en el sorteig final. El passaport també es pot aconseguir a les oficines del Gremi, al carrer Pintor Serrasanta, 4, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores. El telèfon és el 93 665 37 54.

Amb el Passaport es poden provar tantes tapes com es vulgui (el límit és una al dia a cada establiment). Un cop finalitzada la campanya, per poder participar en els sortejos és imprescindible que el Passaport tingui, com a mínim, el segell del 50% dels establiments participants.

El termini de lliurament del passaport segellat, que s’ha de dipositar a l’urna de les oficines del Gremi, finalitza el divendres 26 de maig de 2023. La persona guanyadora serà informada per telèfon i per mail.

Què es pot guanyar?

A més d’assaborir les excel·lents tapes que han elaborat els establiments participants, tota aquella persona que lliuri el Passaport de la Ruta de la Tapa amb el 50% dels establiments participants segellats a les oficines del Gremi entrarà en el sorteig d’una targeta regal de 200€ per gastar als establiments participants.

+INFO: Web Gremi Hostaleria

Cartell de la Ruta de la Tapa d'enguany.
Cartell de la Ruta de la Tapa d’enguany

Imatges relacionades

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights