12.6 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Sant Jordi històric: carrers plens de gom a gom i més roses i llibres venuts que mai

Sant Jordi històric

Sant Jordi històric. Llibres i roses han omplert, des d’abans de sortir el sol i durant tota la jornada d’aquest diumenge, carrers i places de tot el país en un Sant Jordi de rècord que ha desbordat les previsions més optimistes, tant d’afluència de públic com de venda de llibres i roses. Milers de persones han sortit de casa per gaudir d’una diada que ha tingut més parades i més signatures d’autores i autors que mai.

«Les nostres mares», de Gemma Ruiz Palà, i «Gran Enciclopèdia del Barça», de La Sotana, han estat els llibres més venuts en ficció i no-ficció en català en una jornada que, segons el Gremi d’Editors, ha estat la «més participativa» de la història i amb les vendes més altes, amb un creixement global superior al 5%

En castellà, els més venuts han estat «El ángel de la ciudad», d’Eva García Sáenz de Urturi, en ficció i «Cómo hacer que te pasen cosas buenas», de Marian Rojas Estapé, en no-ficció. I en literatura infantil i juvenil, el més venut en català ha estat «Les excursions d’en Titó».

Pel que fa a la venda de roses, el Gremi de Floristes de Catalunya ha estimat, aquesta tarda, que aquest també serà el millor Sant Jordi en diumenge de la història, i que s’han superat els sis milions d’unitats venudes, un 40% en establiments professionals i el 60% restant en les múltiples parades muntades als carrers per particulars i entitats.

Un Sant Jordi lluent i de rècord

Aquest diumenge el sol i el bon temps han acompanyat i Sant Jordi ha estat una jornada per caminar i cremar sabates a la recerca del llibre desitjat per a un mateix o per regalar i per gaudir dels pobles i ciutats engalanats amb roses de tots colors. I la coincidència en diumenge ha animat encara més a fer-ho. 

Des de bon matí, la Cambra de Comerç s’ha mostrat confiada que aquest any se superarien les xifres de l’any passat, en què es van vendre 1,7 milions de llibres amb una facturació de 22 milions d’euros. També que es mantindria la tendència a seguir guanyant terreny al comerç electrònic perdut els últims anys, sobretot per la pandèmia: el 70% de les vendes de llibres es fan en llibreries, i no per internet.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias. La Prensa 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights