London Escorts sunderland escorts 1v1.lol unblocked yohoho 76 https://www.symbaloo.com/mix/yohoho?lang=EN yohoho https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedpvp https://yohoho-io.app/ https://www.symbaloo.com/mix/agariounblockedschool1?lang=EN
16.6 C
Castelldefels
miércoles, noviembre 13, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No products in the cart.

La ‘SALSA de CALÇOTS’

El calçot es posa sobre una bona graella de brasa forta, a base de llenya o carbó. Es deixa que es rosteixi i quan un comença veure que s’escapen llàgrimes de els seus embolcalls naturals, es recullen en paper de periòdic, que els conservarà calents i es porten a la taula.
Manera de menjar-los: S’agafen per la part extrema de la tija verda i amb l’altra mà es pren una de les fulles més baixes i s’estiren cap al cap del calçot, despullant-ho i llavors la part tendra i cuita que queda al descobert es mulla en la salsa preparada a aquest efecte i es mengen d’una sola vegada.

Tenint en compte que cada família té el seu propi ‘petit o gran secret’ per a l’elaboració de la «salsa de Calçots», la recepta que trobareu a continuació és la més tradicional i bàsica. A partir d’ella podem fer-la més o menys espessa, més o menys picant, més o menys dolça…

.

INGREDIENTS ( per a quatre persones )

1 cabeça d’alls escalivats.

1 all cru.

100 gr d’ametlles torrades i pelades.

30 gr d’avellanes torrades i pelades.

4 o 5 tomàquets madurs escalivats.

80 cl d’oli d’oliva arbequina.

1 llesca de pa sec i torrat mullat amb vinagre.

1 polpa de nyora o 2 cullerades de pebrot vermell.

Sal.

PREPARACIÓ (per ordre)

En un morter (o batedora) posarem primer la sal al gust.

Després picarem els alls.

Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes.

Picarem els tomàquets madurs.

Afegirem l’oli molt a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que vegem que la salsa queda bé per a mullar el Calçot (depenent de l’oli la podrem fer més espessa o més clara). Finalment posarem la llesca de pa, la polpa de la nyora o el pebrot vermell. (La textura de la salsa ha de ser ben homogènia

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights