15.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Diada de Sant Jordi torna aquest diumenge a Castelldefels

La Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi (23 d’abril), el Dia del Llibre i la Rosa a Catalunya, torna a Castelldefels amb tota una sèrie d’activitats que tindran com epicentre la Plaça de l’Església. Diumenge, de 9 a 21h, acollirà les tradicionals parades de llibres i flors, una mostra de les entitats de la ciutat i la signatura de llibres per part d’autors locals (a l’estand Castelldefels Cultura).

A més, el pati de l’Edifici de la República serà l’escenari del “Sant Jordi Solidari”, activitats organitzades des del Consell Municipal de Pau i Solidaritat; que comptarà amb tallers sobre cultura de la pau a càrrec de l’Associació Escoltes Boscaires; “Contes d’aquí i d’allà” amb Carles Cuberes; o “Cançons i sons del món” amb Rahmon Roma.

El mateix diumenge 23, a partir de les 10h, Exposició col·lectiva de pintura a càrrec de l’Associació d’Artistes Plàstics de Castelldefels (a l’avinguda Primer de Maig cantonada amb Plaça de l’Església).

La Diada de Sant Jordi

El pati de l’antic Lluís Vives (avinguda Primer de Maig) será l’escenari de la Ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Vallès (11.45h) i del Concert de l’Associació Musical de Castelldefels (18h).

Les activitats prèvies a la Diada inclouen el veredicte públic i lliurament dels premis del XXXV Concurs de fotografia Sant Jordi (dijous 20 d’abril), a més de presentacions de llibres o representacions teatrals.

Dissabte 22 (a les 18.30h), la Sala Margarida Xirgu acollirà el tradicional Concert de Sant Jordi. Hi participaran les corals Margalló, Marinada, Germanor, el Coro Rociero Blanca Paloma, Pop Rock Choir i Broadway Choir Kids.

El Teatre Plaza també s’avança a la Diada amb descomptes per als seus espectacles del mes d’abril. Ofereix, amb la compra d’una entrada, una segona de regal (és a dir, un 2×1). Més informació a la web del Teatre (enllaç).

La Diada de Sant Jordi

La Revetlla de Sant Jordi, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Com és tradició també, dissabte 22 d’abril, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado viu la Revetlla de Sant Jordi i el seu onzè aniversari a l’actual emplaçament. Inclou tot un seguit d’activitats per a tots els públics: “Jugapetits” (11 a 13h a la Plaça Neus Català); l’espectacle “White Bottom” (12h al mateix escenari); un fotomaton de record (11 a 13h al vestíbul de la Biblioteca); un taller de punts de llibre (11 a 14h al vestíbul); Itineraris lectors per a infants i per a adults (11 a 14h a l’interior de la Biblioteca); Coneix els gegants de Castelldefels i el Garigot (11 a 14h a la Plaça Neus Català). 

En cas de pluja, totes les activitats (excepte els gegants) es faran a l’interior de la Biblioteca.

Poden consultar el programa complet d’activitats al següent enllaç

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights