8.6 C
Castelldefels
martes, marzo 5, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 252.Dedicada a La Cuina dels Cereals

La Prensa Magazine

LA PRENSA MAGAZINE us ofereix en aquesta edició un recull de receptes amb Cereals. Feu-les i gaudiu-les!

LA CUINA DELS CEREALS

Els grans dels cereals són llavors seques petites, dures i comestibles que creixen en plantes similars a l’herba anomenades cereals. Són un aliment bàsic a la majoria dels països.

Els cereals han tingut un paper important en la història de la humanitat, i la seva agricultura és un dels principals avenços que va impulsar el desenvolupament de la civilització.

Actualment, els grans més comunament produïts i consumits són el blat de moro, l’arròs i el blat. Altres grans que es consumeixen en menors quantitats inclouen ordi, civada, melca, mill, sègol i alguns altres.

També hi ha aliments anomenats pseudocereals, que tècnicament no són grans, sinó que es preparen i consumeixen com a grans. Aquests inclouen la quinoa i el blat sarraí.

D’aquests cereals deriven diferents aliments, incloent pa, pasta, cereals per esmorzar, muesli, truites, així com aliments ultra processats com pastissos i galetes. Actualment els cereals són la font d’energia alimentària més gran del món. Malgrat el consum generalitzat, els efectes dels grans en la salut són força controvertits. Alguns pensen que són un component essencial duna dieta saludable, mentre que altres pensen que poden ser perjudicials.

la prensa magazine

En general, les autoritats sanitàries recomanen consumir unes cinc porcions de cereals al dia. Tot i això, alguns experts en salut consideren que hauríem d’evitar els grans tant com sigui possible.

Tot i la controvèrsia, el cereal es consumeix diàriament i té davant seu una llarga pervivència. Per això, i sense entrar a la defensa de cap opinió, presentem en aquesta edició de LA PREMSA MAGAZINE una selecció de receptes amb el cereal com a part integrant de les mateixes, en la confiança que mereixin el vostre interès i us siguin d’utilitat en l’elaboració del condumi diari a la cuina.

Gaudiu la Primavera amb bona cuina!

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights