21.1 C
Castelldefels
miércoles, junio 23, 2021

Sopa de ceba de Fuentes de Ebro

Ingredientas (4 persones)

• 400 gr. de ceba de Fuentes de Ebro.

• 40 gr. de mantega.

• 100 ml. de vi blanc sec.

• 800 ml. de brou de carn.

• Sal.

• Pebre negre acabat de moldre.

• Una dent d’all.

• Una cullerada d’oli d’oliva.

• 8 llesques de pa.

• 50 gr. de Beaufort (formatge francés fet a Bayona) Laguiole (formatge francés de la regió d’Aubrac) ratllat.

Preparació

Pela i talla les cebes a tires fines.

Sofregir-les amb mantega en una cassola i afegir-hi el vi i el brou.

Salpebreu i deixeu-ho coure tot durant 30 minuts.

Enceneu el grill.

Peleu i piqueu l’all i seguidament bateu-lo amb l’oli.

Unteu amb això les llesques de pa torrat, espolseu-les amb formatge i poseu-ho a gratinar.

Com variació es pot espessir la sopa amb mantega pastada amb farina i acompanyar-la amb les llesques de pa torrat. D’aquesta manera es podria prescindir del formatge ratllat.

Recepta i foto: Aragón Turismo – gastronomía Aragonesa

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,900suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles