12.8 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Revelen quant hauria cobrat la mare gestant de la neta d’Ana Obregón

Revelen quant hauria cobrat

Revelen quant hauria cobrat. Deprés de l’exclusiva de l’Hola on Ana Obregón revela que la nena nascuda per gestació subrogada a Miami és la seva neta, la revista Lecturas ha publicat un reportatge sobre la mare gestant de la nena. 

La dona surt a la portada de la revista vestida amb un batí d’anar per casa amb un estampat de cors i amb les claus del cotxe a la mà. El reportatge no escatima detalls sobre la seva vida.

La dona és d’origen cubà i viu amb la seva parella i dos fills adolescents en un apartament de Florida, a 20 minuts de l’hospital on va tenir la nena, que ja va néixer registrada com a filla d’Ana Obregón. La revista confirma que Obregón hauria pagat 170.000 euros pel procés i que, d’aquests, uns 35.000 euros van ser per a la mare gestant. 

No és la primera vegada que aquesta dona ha hagut de recórrer a la gestació subrogada, perquè necessita els diners per sobreviure. La revista explica que la dona «no té cap vincle genètic amb la nena» i que es va comprometre a entregar la nena tan bon punt nasqués. El reportatge també recull un grapat de fotografies on es veu el dia a dia de la dona i com encara s’està recuperant de l’embaràs.Llegeix també

Ana Obregón revela que la nena nascuda per gestació subrogada a Miami és la seva neta

RAC1

Ana Obregon

Obregón obre la porta a tenir més nets

L’actriu explica que la decisió de començar amb el procés de gestació subrogada, amb la participació d’una donant d’òvul i d’una gestant, la va prendre el dia que el seu fill Aless va morir, el 13 de maig del 2020.

Aquesta va ser l’última voluntat de l’Aless, la de portar un fill seu al món

Ana Obregónactriu i presentadora

La nena és legalment la filla d’Ana Obregón, que l’ha adoptat, i tindrà doble nacionalitat, nord-americana i espanyola. Un cop la registrin al consolat espanyol a Miami, ja la podrà dur a Madrid. En l’entrevista a la revista HolaObregón no tanca la porta a tenir més nets del seu fill difunt i diu que li faria il·lusió que el pròxim fos un nen.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

 Encuentra mas noticias La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights