15.5 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Fer llesques casolanes (Torrijas) recepta tradicional de SemanaSanta.

Fer llesques casolanes

Fer llesques casolanes. Antigament es feia amb el pa que sobrava del dia anterior. No passa res, si el pa és del dia

Ingredients

Una barra de pa

600 ml. de llet

3 ous

Canyella en branca

Canyella per empolvorar

100 gr. de sucre

Oli

Elaboració

En un cassó, posem a bullir la llet amb 2 brancas de canyell i el sucre, mentres la llet s’escalfa,tallem a llesques d’uns 2 cm. de gruix.

No cal que el pa sigui del dia anterior, no passa res, perqué no es desfaci el pa serà controlar quant de temps està submergit a la llet, com més recent sigui el pa, menys temps haura d’estar a la llet.

Quan la llet amb les branques de canyella i el sucre ha arribat a embullició, ho bolquem en un plat fondo on posteriorment anirem amarant les llesques de pa.

Preparem un altre plat fondo i bantem els tres ous.

Escalfem la paella amb oli, a foc fort perquè les llesques es facin rápid y no s,entollin d’oli. Amb l’oli calent a la paella i l’ou batut preparat en un altre plat, anem mullant les llesques de pa al plat de llet.

No ficar totes de cop, millor anar poc a poc.

Quan estiguin una mica toves les arrebossem a l’ou batut i las passem a la paella

Quan estiguin daurades per una banda, donem la volta i esperem que daurin per l’altra banda.

Les traiem a un plat o recipient on hem col-locat paper de cuina perque escorri la resta d’oli.

Espolvorar-les amb canyella, tambe es pot fer servir sucre.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights