13.9 C
Castelldefels
martes, abril 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Millores a la xarxa d’autobusos de Castelldefels

Millores a la xarxa

Millores a la xarxa. El servei de busos a Castelldefels millora a partir del proper 13 d’abril. Aquests canvis comporten que la línia L95 modifica el seu recorregut a Castelldefels i es connecta de manera més ràpida amb Barcelona. Recupera el seu itinerari i parades per l’avinguda de la Pineda i la comunicació amb la zona comercial de l’Ànec Blau. A més, estableix una nova connexió directa entre el centre urbà i el passeig de la Marina.

Pel que fa a la línia L94, augmenta la seva freqüència de pas tots els dies de la setmana. A l’hivern, el pas dels autobusos serà cada 20 minuts , i a l’estiu cada 15 minuts.

El nou horari esdevé una millora de comunicació important, sobretot per als barris del litoral amb més demanda i la seva connexió amb Barcelona.

La línia exprés E95 també circularà els dissabtes. La freqüència de pas de tot l’any, de dilluns a dissabtes feiners, serà d’un bus cada 20 minuts.

A més, incorpora en el seu servei nous vehicles híbrids articulats de 18 metres, amb més capacitat i confort.

Per acabar, la línia de bus nocturn N16 afegeix una darrera sortida des de Barcelona, en sentit Castelldefels, a les 23.10h.

Això vol dir que les sortides de tots els dies de l’any seran: des de Castelldefels de 23.10 a 4.50h i, des de Barcelona, de 23.10 a 5.10h.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights