18.3 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Les processons de Setmana Santa tornen a Castelldefels un any més

Les processons de Setmana Santa

Les processons de Setmana Santa. Castelldefels torna a viure enguany una nova Setmana Santa amb processons als carrers. Els actes organitzats per la Hermandad Cristo de la Paz comencen aquest diumenge 2 d’abril, Diumenge de Rams, amb la tradicional processó d’Entrada de Jesús a Jerusalem, coneguda popularment com ‘La Borriquita’. Cap a les 11 hores, la processó surt del temple de la Mare de Déu de Montserrat, a la plaça de la Democràcia, per finalitzar cap a les 12.45 h a la plaça de l’Església. Com és tradició, la jornada inclou la “Solemne Bendición de Palmas y Ramos”, a les 11.30 h a la plaça de la Democràcia i a les 12.45 h a la porta de l’Església de Santa Maria, a la plaça de l’Església.

Ja per la tarda, cap a les 19 hores, és el torn de la processó de ‘Jesús Cautivo’. La marxa compta com a convidada amb la Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores de Sant Boi.

Dimarts Sant (4 d’abril), té lloc el “Solemne Via Crucis Viviente”, que surt del temple de la Mare de Déu de Montserrat per recórrer els carrers del barri de Vista Alegre. Des de les 20.30 hores.



Els festejos de Setmana Santa continuen al llarg de la setmana i el cap de setmana:

  • Dijous Sant (6 d’abril), a les 20 h, la processó de ‘Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de las Lágrimas’ surt del temple de la Mare de Déu de Montserrat, per recórrer diferents carrers del barri de Vista Alegre. El mateix dia es fa la misa del ‘Sopar del Senyor’ (18.30 h)
  • Divendres Sant (7 d’abril), la processó del ‘Cristo de la Paz y la Virgen de la Paz’ comença a les 18.30 h al mateix temple per acabar a l’Església de Santa Maria. El mateix dia, a les 17 h al Temple de la Mare de Déu de Montserrat, es farà la celebració de “La Passió del Senyor”.
  • Dissabte Sant (8 d’abril), la processó del ‘Santo Entierro acompañado de su Madre Dolorosa (del Silencio)’, inverteix el recorregut sortint a les 19.30 h de l’Església de Santa Maria per finalitzar al temple de la Mare de Déu de Montserrat. És el dia també de la solemne ‘Vigília Pasqual’ (22.15 h al temple de la Mare de Déu de Montserrat)
  • I finalment, el Diumenge de Resurreció (9 d’abril), el punt final el posa la tradicional Diana/Cercavila pels carrers de Vista Alegre, Castell-Poble Vell i barri Centre a càrrec de l’agrupació musical Santísimo Cristo de la Paz. A partir de les 10 hores.

+ INFO: Programa actes Setmana Santa 2023

Processó d'Entrada de Jesús a Jerusalem i benedicció de Palmes / ARXIU.
Processó d’Entrada de Jesús a Jerusalem i benedicció de Palmes / ARXIU

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights