13.9 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Preparar el jardí correctament per primavera

Preparar el jardí correctament per primavera

La primavera és una època fantàstica per preparar el nostre jardí per a la temporada de creixement. El clima més càlid i les hores de llum més llargues fan que les plantes comencin a créixer i a florir. Aquí teniu alguns consells per ajudar-vos a preparar-lo adequadament:

Planificar i dissenyar: Començar per planificar i dissenyar el vostre jardí, és a dir, decidir quines plantes voleu tenir i on voleu posar-les, així com quin tipus de paisatge voleu crear. Això us ajudarà a comprar les plantes adequades i a decidir quan i on plantar-les.

Preparar el terreny: Si heu hivernat el vostre jardí o no heu fet la feina de manteniment durant els mesos d’hivern, haureu de preparar el terreny per a la primavera. Això pot incloure raure el sòl, eliminar les males herbes i afegir compost o adobs per enriquir el sòl.

Plantar: La primavera és el moment ideal per a la plantació de moltes espècies, com ara arbustos, arbres i flors perennes. Assegureu-vos de seguir les instruccions de plantació específiques per a cada planta i de proporcionar-los suficient espai per créixer.

Manteniment: Durant la primavera, heu de mantenir el vostre jardí net. Això inclou regar regularment les plantes i eliminant les males herbes a mesura que apareixen. També podeu tallar les plantes per estimular el creixement i fomentar la floració.

Protecció contra plagues i malalties: La primavera és la temporada en la qual moltes plagues i malalties comencen a aparèixer. Per prevenir-les, podeu utilitzar insecticides i fungicides orgànics, així com garantir una adequada ventilació i espai entre les plantes.

Decorar: Finalment, podeu considerar decorar el vostre jardí per donar-li un aspecte més atractiu. Això pot incloure la instal·lació de llums, mobiliari de jardí, tèxtils i altres elements decoratius.

Per Eva Remolina / AMIC – La Prensa Magazine

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights