23.2 C
Castelldefels
martes, mayo 21, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Com fer l’Ou de Pasqua

Com fer l’Ou



Com fer l’Ou. Motlles per a ou de Pasqua. Preparació del motlle: els motlles són aptes per a l’emmotllament de xocolata, sempre que la
seva superfície estigui neta. Per això caldrà utilitzar un tros de cotó net i sec.
Si és necessari es pot rentar el motlle amb aigua tèbia i detergent. Esbandir i
assecar bé. Recordeu que la xocolata reflecteix la brillantor del motlle: si
aquesta és brillant, la figura sortirà brillant

.Ingredients:
½ kg. de xocolata cobertura.
Pinzell de truja tova Nº 10.

Temperat de xocolata:
Tallar les 2/3 parts de xocolata a trossos petits, col·locar la xocolata en un
bol i posar-ho a escalfar a bany Maria, remenar constantment durant 4
minuts, retirar del bany Maria i seguir remenant fins que es dissolgui, tastar la
temperatura de la xocolata recolzant l’espàtula o cullera de fusta sobre el
llavi inferior durant 2 segons: la cullera s’ha de notar amb prou feines més
tèbia que el llavi (aquesta és la temperatura de fosa). Tallar la resta de la
xocolata a trossos grans i incorporar-los al recipient remenant constantment
fins que la xocolata del bol es noti fred al contacte amb el llavi (temperatura
de tremp).
Unteu la punta d’un ganivet amb la xocolata i porteu-la a la gelatera durant 4
minuts. Retirar i recolzar el ganivet sobre el dit polze; si aquest es manté
ferm, el temperat és correcte; en cas contrari, si es dissol al tacte, el
temperat és incorrecte i no serviria per modelar, ja que la xocolata quedaria
adherida al motlle.
Carregar el pinzell amb xocolata, començar del centre cap a fora amb
moviments contraris a les agulles del rellotge fins a cobrir tota la superfície.
Col·locar els motlles de panxa enlaire sobre una placa i portar-los a la
gelatera durant 5 a 10 minuts, retirar-los i tornar a pinzellar-los amb cura de
no engrossir molt més les vores. Col·locar els motlles de cap per avall sobre
paper impermeable i portar-los novament a la gelatera durant 3 a 5 minuts.
Per recuperar la temperatura de tremp, portar la xocolata a bany Maria
bullint durant 2 o 3 segons sense regirar sobre el foc.
Retirar els motlles de la gelatera i raspar les vores amb un ganivet que no
tingui xerrac, portar-les novament a la gelatera, de panxa enlaire, durant 20
a 25 minuts i retirar.
Desemmotllat:
Per desemmotllar fer una lleu pressió cap a dins i la xocolata s’ha de
desprendre fàcilment, si no és així, potser els falti fred, per la qual cosa s’ha
de deixar uns minut més a la gelatera, o pot estar mal temperat per haver
escalfat de més la xocolata. En cas que això passi, trosseu novament la
xocolata i comenceu novament amb el temperat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights