14.2 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Recepta de Setmana Santa. Canotets de llesques

Recepta de Setmana Santa

Recepta de Setmana Santa. Aquets canonets de llesques són una deliciosa manera de variar un dolç tan
clàssic i tan propi d’aquestes dates de Setmana Santa. La seva elaboració no
pot ser més fàcil ni més ràpida. En 15 o 20 minuts es poden improvisar unes
bones postres per sorprendre la família o uns convidats inesperats.
En aquesta ocasió els hem omplert amb crema de cacau amb avellanes, però
també queden riquíssimes amb una melmelada de gerds o maduixes.
Ingredients per a 4 persones
Pa de motlle 8 llesques
Un ou
Llet 120 ml
Crema de cacau i avellanes
Oli d’oliva verge extra per fregir
Sucre
Canyella mòlta
Com fer-los
Batem l’ou en un bol i hi afegim la llet. Ho barregem bé.
Posem una llesca sobre la taula i l’aixafem amb el corró fins que quedi molt
fina.
Untem una tira de crema paral·lela a la vora més propera a nosaltres, no cal
posar-ne gaire per evitar que se surti.
Repetim aquesta operació amb totes les llesques.
Passem els canonets per la barreja d’ou i llet sense xopar-los massa ja que el
pa és molt fi i tendre i es podria trencar.
Els anem posant en un plat.
Escalfem abundant oli en una paella fonda i quan estigui ben calent anem
fregint els canonets fins que estiguin daurats per tot arreu.
Els traiem i els posem a escórrer en un plat cobert amb paper de cuina.
Finalment barregem tres cullerades de sucre amb un parell de culleradetes de
canyella i arrebossem en aquesta barreja els canonets.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights