0,00€

No hay productos en el carrito.

L’ultrafondista Pau Capell, segon a la Ultra Trail BCN de Castelldefels

L’ultrafondista Pau Capell

L’ultrafondista Pau Capell. El Castell de Castelldefels va ser el passat dissabte el punt de sortida i arribada de la nova edició de la cursa atlètica de muntanya Ultra Trail BCN-Castelldefels, organitzada per Ocisport amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, entre d’altres.

La prova va comptar amb quatre distàncies: Ultra (63km, salvant 2.529 metres de desnivell), la Marató (43km i 1.628 metres de desnivell), Mitja marató (23km i 888 metres de desnivell) i la Speed trail (11km i 328 metres de desnivell).

Un dels seus participants més il·lustres era el reconegut ultrafondista santboià Pau Capell, que competia en la categoria de Marató. Finalment, Capell va arribar amb el mateix temps que el guanyador, Jordi Comellas. Ambdós van fer un temps de 3 hores 42 minuts i 10 segons.

En categoria femenina, Mónica Pena (amb 5 hores 2 minuts i 15 segons) va tenir un final una mica més tranquil, amb una Laura Salas que va arribar 35 segons darrere de la guanyadora.

En la cursa més exigent, Ultra, el guanyador va ser Alejandro Villarino (amb 5 hores 45 minuts i 14 segons). Daniel Colom va arribar segon, més de cinc minuts després.

En categoria femenina, Fátima Bermudo (7 hores i 35 minuts) va treure més de 10 minuts a la segona classificada (Núria Brichfeus).

A la cursa de Mitja maratóRoger Comellas (1 hora 44 minuts i 59 segons) va arribar primer, amb Victor Mier en la segona plaça (amb 1 hora 47 minuts i 15 segons).

En categoria femenina, Evgeniya Ryapolova va guanyar fàcilment (2 hores 20 minuts i 53 segons), dotze minuts menys que la segona classificada, Núria Aquilué.

Per acabar, a la prova més curta (Speed), el guanyador en categoria masculina va ser David Gutiérrez (46 minuts i 12 segons), quatre minuts més ràpid que Adrià Menassanch.

En categoria femenina, Marta Arch (1 hora 6 minuts i 2 segons) es va imposar a Sandra Díaz (1 hora 6 minuts i 40 segons).

Recordem que totes elles consistien en una ruta circular amb sortida i arribada al Castell de Castelldefels i recorrerien punts com el Serrat de la Covafumada, el Turó del Fanxó, els Turons del Gall, el Puig del Cèrvol, La Morella, el Coll del Pou de les Burigues o el Coll del Correscal, entre d’altres (depenent de la distància escollida).