13.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La lluita per salvar una cria de tigre blanc que algú va llençar en un contenidor a Grècia

La lluita per salvar

La lluita per salvar Veterinaris grecs lluiten des de fa dues setmanes per intentar salvar un cadell de tigre blanc que van trobar abandonat en un contenidor d’escombraries a l’aparcament del zoològic d’Àtica, prop d’Atenes, i que es creu que va ser víctima del comerç il·legal d’animals salvatges.

El cadell té tres mesos i el va trobar el 28 de febrer un treballador del servei de neteja, que va avisar el propietari del zoològic.

«És la primera vegada que deixen un animal així fora del nostre zoo», ha explicat el fundador de l’equipament, Jean-Jacques Lesueur. «Hem tingut casos d’animals abandonats, però normalment es tracta de mascotes: gossets, gatets, tortugues… però un tigre? Mai

La lluita per salvar

El vídeo de la càmera de seguretat del zoo mostra un vehicle conduint cap als contenidors la nit anterior a la troballa. Les autoritats estan intentant rastrejar la matrícula, ha explicat Lesueur a l’agència Reuters.

Els responsables del zoo consideren que el cadell va ser víctima del tràfic d’animals (Reuters / Stelios Misinas)

Prima, deshidratada i en estat greu

«Quan vaig veure el cadell per primera vegada no em podia creure el que tenia al davant, sincerament, no em podia creure que un animal estigués en aquell estat«, lamenta el veterinari del zoo, Noi Psroudaki.

«Probablement la van alimentar amb una dieta inadequada i té un greu dèficit de vitamines i minerals; això fa que tingui uns ossos extremadament fràgils», assegura. Les radiografies també han mostrat que té una agulla metàl·lica a una de les potes posteriors.

La lluita per salvar

El cadell el va trobar un treballador de la neteja a l’aparcament del zoològic (Reuters / Stelios Misinas)

Lesueur ha explicat que, si el tigre sobreviu, s’haurà de traslladar a un santuari, perquè el zoo no té cap altre animal d’aquest tipus. De fet, diverses organitzacions internacionals de benestar animal ja s’han posat en contacte amb els responsables de l’equipament per oferir-los ajuda.

La responsable de gats del zoo, Andrea Cerny, ha explicat que, per la mida, la dieta i l’agressivitat, els tigres són difícils de cuidar:

«Un tigre no pot ser una mascota, de cap de les maneres. És un animal molt perillós, amb un instint de matar molt gran. La majoria d’aquests tigres que s’utilitzen com a mascotes acaben sent abandonats o assassinats.»

La lluita per salvar

Si el tigre sobreviu, el traslladaran a un santuari de fauna salvatge (Reuters / Stelios Misinas)

«Sabem que a Grècia hi entren il·legalment serps o tigres com aquest, no és la primera vegada que n’hi entra un», ha explicat Maria Ganoti, cap de l’associació grega de rescat de fauna salvatge Anima, que altres vegades s’ha ocupat d’animals salvatges abandonats, com serps i cocodrils.

«Solen entrar per Turquia o Xipre, però Grècia s’ha començat a convertir en una porta d’entrada per a la resta d’Europa«, assegura.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  laprensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights