La Prensa Magazine número 251. Complim els 21! I dediquem aquest número a la Cunia de Quaresma
LA PRENSA MAGAZINE us ofereix en aquesta edició un recull de receptes tradicionals de la cuina de Quaresma. Feu-les i gaudiu-les!
Complim els 21!
Ho recordem moltes vegades, és cert; però és que aquell 29 de febrer de 2002 per a nosaltres, que des de llavors i mes a mes hem elaborat una nova edició de LA PREMSA MAGAZINE, és una data inoblidable. Ens presentem en societat als salons de l’antic HOTEL PLAYAFELS, superant els dos centenars de convidats, amb el Director General de Premsa de Generalitat al capdavant.
Des d’aleshores, el camí no sempre ha estat fàcil: recordem, com a sots més destacats, la crisi del 2008 i la pandèmia de l’any passat. Afortunadament, els nostres lectors i anunciants van seguir al nostre costat i es van anar superant els sots que cíclicament es troben al camí.
LA PREMSA MAGAZINE va crear un estrat de públic que es va identificar de seguida amb l’oferta d’una línia, majoritàriament gastronòmica, que combinant rigor i amenitat, sembla que va casar amb un públic lector a qui el tema de la cuina li interessava notòriament.
Actualment, la nostra oferta ha passat del paper a la xarxa, perquè així ho demanava el mercat i l’èxit ha estat absolut. Per descomptat, gràcies al cada dia creixent nombre de lectores i lectors que ens atorguen la confiança.
I seguim endavant. En aquesta edició, la 251, us oferim una acurada selecció de receptes adequades a la cuina tradicional de la Quaresma. Esperem us satisfacin i les elaboreu amb èxit.
Consulta números anteriores