14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La princesa Elionor de Borbó començarà la seva formació militar després de l’estiu

La princesa Elionor de Borbó

La princesa Elionor de Borbó arrencarà la formació militar després de l’estiu, en acabar el batxillerat, i no anirà a la universitat, com a mínim, fins d’aquí a tres anys. El Consell de Ministres ha aprovat el reial decret que estableix una formació militar específica per a la futura reina d’Espanya perquè el dia que governi serà el comandament suprem de les Forces Armades, tal com ho estableix la Constitució espanyola.

Un reial decret que el govern espanyol ha aprovat aquest dimarts per sorpresa. Elionor de Borbó arrencarà la formació militar a l’agost, amb 17 anys. Una formació que durarà tres anys i que passarà per tots els exèrcits començant pel de Terra a l’acadèmia de Saragossa. 

princesa leonor amb rei
La princesa Elionor farà una formació a mida del seu futur càrrec de reina d’Espanya.  EFE

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ho ha explicat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres: «La princesa d’Astúries, tal com va fer Sa Majestat el Rei, ha de rebre una formació militar. S’incorporarà aquest mateix any i la cursarà durant tres anys».

Començarà per l’Exèrcit de Terra, després anirà a Marina, amb la previsió de fer la volta al món a bord del vaixell Juan Sebastián Elcano i acabarà a l’Acadèmia de l’Aire de San Javier, a Múrcia. La formació serà a mida del seu futur càrrec. Si fa carrera universitària serà després, a partir del 2026, quan tingui 21 anys.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights