16.3 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Ernest Maragall, sobre les burles a l’Alzheimer: «És violència política explícita»

Ernest Maragall sobre les burles

Ernest Maragall sobre les burles.El candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, qualifica de «violència política explícita» els cartells que han aparegut en seus del partit fent befa de l’Alzheimer del seu germà Pasqual Maragall. «Estic impressionat pel fet que algú decideixi fer política d’aquesta manera, amb aquests instruments i llenguatge», ha dit el candidat en una entrevista amb Jordi Basté a El món a RAC1.

Les últimes hores, algú ha penjat cartells amb una fotografia de cadascun dels germans Maragall amb la frase següent: «Fora l’Alzheimer de Barcelona». Els cartells han aparegut a les seus d’Esquerra del carrer Calàbria (la seu nacional), la de la federació de Barcelona (al carrer Consell de Cent) i al Casal de l’Eixample.

PUBLICIDAD

Això és violència política explícita

Ernest Maragallcandidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de BarcelonaLlegeix també

Tres seus d’ERC a Barcelona, empaperades amb burles a l’Alzheimer de Pasqual Maragall

RAC1

Vertical

Maragall creu que els cartells no són només una ofensa al seu germà o a ell mateix: «Ofenen els centenars de milers de malalts d’Alzheimer que pot haver-hi al món i que són utilitzats com a moneda de canvi a escala política». Assegura que no sap qui hi ha al darrere d’aquesta acció -«Prefereixo no tenir-ne cap sospita«, diu-, però remarca que cal investigar-ho. 

Estic impressionat pel fet que algú decideixi fer política d’aquesta manera

Ernest Maragallcandidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona

Polítics de tot l’arc parlamentari han condemnat l’acció. Per exemple, el candidat de Junts, Xavier Trias, ho qualifica d’indigne i fastigós. El del PSC, Jaume Collboni, parla d’atac repugnant i de baixesa moral. Dels comuns, Gemma Tarafa ho troba menyspreable i demana posar fi a l’estigma de la malaltia. I des de Ciutadans, la candidata Anna Grau reclama fer pinya contra la púrria i la misèria política i humana.

«Qui vulgui fer mal a la memòria de Pasqual Maragall només es fa mal a si mateix, perquè és una memòria respectada, sòlida i que explota a la cara de qui la vulgui atacar«, ha dit, contundent, el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Barcelona.

Recupera l’entrevista de Jordi Basté al candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, a El món a RAC1.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights