13.5 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Xai rostit a la mostassa amb pomes reineta

Aquest plat, està cuinat amb una base de Carns i pertany als plats de la cuina tradicional a Extremadura. Es consumeix durant tot l’any, i se sol servir com segon plat.

Ingredients

1 costellam de xai de llet.

4 cullerades d’oli d’oliva verge.

2 cullerades de mostassa de Dijon.

2 gr. de pebres diferents.

1 culleradeta de sal gruixuda.

1 copa de vi blanc sec.

1 copa d’aigua.

2 pomes reineta.

20 gr. de sucre.

Així ho cuinem

Rentem i trossegem a grills les pomes reineta, afegim una mica de sucre i ho rostim en una placa de forn diferent de la del xai, a diferent alçada però al mateix temps durant 30 minuts.

Un cop rostit el costellam, ho traiem del forn i en recuperem quatre cullerades del suc del rostit i la resta ho passem a una cassoleta que escalfarem per servir com a salsa d’acompanyament.

Aquestes pomes rostides ens serviran de guarnició del costellam de xai rostit.

Recepta i foto: Turismo en Extremadura

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights