15.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Els bancs mantindran les llibretes en paper per a la gent gran

Els bancs mantindran les llibretes

Els bancs mantindran les llibretes. Atencio a tots els clients de bancs que encara aneu al caixer amb la llibreta d’estalvis: les clàssiques cartilles bancàries sobreviuran, però només per als clients de més de 65 anys que ja tinguin la llibreta activa.

El Periódico explica que aquesta tarda les patronals que agrupen tots els bancs de l’estat ho anunciaran oficialment després de reunir-se amb la vicepresidenta econòmica del govern espanyol, Nadia Calviño, i representants dels clients.

Horizontal
La banca impulsa mesures per ajudar la gent gran a operar als caixers i per internet.  CC0

Mantenint les llibretes per als majors de 65 anys, la banca pretén facilitar l’accés de la gent gran als caixers. El que encara no queda clar és si les entitats garantiran que les llibretes es puguin actualitzar tant al caixer com a finestreta.

Millorar l’atenció a la gent gran

Segons explica el diari, el govern espanyol pressiona el sector bancari per potenciar el protocol que es va aprovar l’any passat per millorar l’atenció a les persones grans i amb discapacitat.

Els bancs mantindran les llibretes

Una de les mesures seria adaptar i facilitar les interfícies digitals dels caixers, webs i apps de les entitats bancàries per fer-les més accessibles. La banca també estaria oberta a impulsar la formació dels usuaris i a continuar analitzant què necessiten.

Fa un any que Carlos San Juan va començar una campanya per reclamar millor atenció a la gent gran per part de bancs i caixes

carlos san juan bancs efe
Carlos San Juan  EFE

Els bancs mantindran les llibretes

Potser recordeu una campanya posada en marxa per un jubilat de València que tenia un enunciat molt cridaner: «Soc gran, no idiota». Al darrere hi havia Carlos San Juan, que reclamava el retorn de l’atenció presencial a les sucursals bancàries i un tracte digne a la gent gran per part dels bancs. Un any després, què ha canviat? San Juan ho ha explicat al Versió RAC1.

Des d’aquell moment han passat moltes coses. San Juan va poder parlar amb el governador del Banc d’Espanya i amb la ministra Nadia Calviño, es va desenvolupar la llei de defensa de l’usuari financer i tot semblava indicar un canvi pel que fa a l’atenció als bancs i a les caixes. 

Horizontal
Protesta dels veïns de Rasquera davant d’un caixer automàtic ACN / Anna Ferràs

Els bancs mantindran les llibretes

Estem parlant de posar fi a les esperes, de fer accessibles els caixers automàtics, d’eliminar els horaris limitats on només es poden fer determinades operacions bancàries i un llarg etcètera. 

Un any després, San Juan afirma que han canviat «molt poques coses». En positiu, diu que només ha millorat l’horari d’atenció, però no s’han modificat els caixers ni les aplicacions, i es tanquen sucursals.

Amb un any han canviat molt poques coses, i cada vegada es tanquen més sucursals

Carlos San Juan

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights