14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Presentació de la nova Natur@ula a la platja de Castelldefels

Presentació de la nova

Presentació de la nova. Castelldefels compta amb un nou espai d’aprenentatge en contacte amb la natura a la platja, gestionat de forma coordinada entre l’Ajuntament de Castelldefels i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Es tracta de la Natur@ula, nou recurs d’educació ambiental, situat al mateix espai que ocupa la Biblioplatja durant l’estiu.

Aquest nou espai, que forma part de la xarxa de Natur@ules de parcs i platges metropolitans, permetrà als centres educatius i/o altres organitzacions interessades en desenvolupar activitats o projectes educatius relacionats amb la platja, poder fer ús de l’espai i els seus recursos de forma autònoma (guies de flora i fauna, pots lupa, binocles, etc).

Acollirà les activitats de la Jugatecambiental adreçades a famílies, amb una programació estable els diumenges de primavera i tardor.

L’Ajuntament de Castelldefels aporta les instal·lacions i gestiona l’espai i l’AMB el dota de recursos i de contingut.

L’acte de presentació va tenir lloc el passat dilluns 6 de març amb la presència, entre d’altres, de l’Alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC); el Primer tinent d’alcalde i Regidor de Medi Ambient, Jordi Maresma (ERC); la Regidora de Platges, Clara Quirante (PSC); i representants de l’AMB com Jordi Bordanove i Aida Girona.

El Primer tinent d’Alcalde i Regidor de Medi Ambient, Jordi Maresma (ERC), ha explicat que «aquest nou espai posa en valor la nostra platja com a entorn natural a preservar, tal i com venim fent des de 2015, i dona continuïtat a la voluntat per dotar els barris de la platja de nous equipaments públics oberts tot l’any.»

Maresma ha afegit que «l’objectiu és caminar cap a una proposta conjunta dels municipis, Diputació i Generalitat per fer del Parc del Garraf un parc natural marítim-terrestre que permeti incorporar totes les àrees reconegudes dins la Xarxa Natura 2000, com ho és la nostra platja.»

A banda de la presentació del projecte, l’acte va comptar amb dinamització i descoberta de l’ecosistema dunar a càrrec de Fundesplai i una visita a l’Espai Dunar.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights