15.7 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Castelldefels, membre de la Red Innpulso de ciudades de la Ciencia y la Innovación

Castelldefels membre de la Red Innpulso

Castelldefels membre de la Red Innpulso. Castelldefels ja és a tots els efectes membre oficial de la “Red Innpulso de ciudades de la Ciencia y la Innovación”, distinció que concedeix el Ministerio de Ciencia e Innovación a aquelles ciutats que tenen un compromís amb la Recerca, el Desenvolulapent i la Innovació (R+D+I) i que defineixen les seves polítiques locals així com el suport que les ciutats membres donen a les empreses que aposten per la ciència, la tecnologia i la innovació. A més, busca la col·laboració entre ajuntaments, el treball en xarxa i servir de model a d’altres ajuntaments. També busca contribuir al canvi del model productiu cap a un basat en el coneixement i l’R+D+I.

El Ministerio dona així el vistiplau a una sol·licitud d’adhesió que l’Ajuntament de Castelldefels va aprovar formalment en el Ple municipal de novembre de l’any passat.

Aquesta distinció és vigent des de l’any 2010 i ara s’ha atorgat a 10 ciutats, Castelldefels inclosa. La resta són Algemesí, Irún, Lugo, Puerto Real, Riba-Roja de Túria, Rubí, Sagunto, L’Hospitalet i Vitoria-Gasteiz. Amb elles, la Red suma ara 93 municipis de tots els tamanys.

Les ciutats formen part d’un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i projectes.

Des de la Red, es potencia la col·laboració entre ajuntaments compartint bones pràctiques en la gestió i iniciatives de comunicació de projectes a la ciutadania. A més, es promouen mesures com la Compra Pública d’Innovació, es dona suport a les pimes i emprenedors/es innovadors, es defineixen criteris d’innovació i es fomenta la participació en projectes en el marc d’Horitzó Europa.

Per últim, les ciutats membres de la Red Innpulso reben suport del Ministerio de Ciencia e Innovación per a la incorporació d’agents locals d’innovació a les estructures de govern municipal, per tal de reforçar les capacitats de gestió de les polítiques d’innovació en l’àmbit local.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights