14.4 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Detingut per violar reiteradament tres nebodes d’11, 13 i 16 anys a Vilanova i la Geltrú

Detingut per violar reiteradament

Detingut per violar reiteradament. La Policia Nacional ha detingut un home per violar durant anys tres nebodes menors d’edat, a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Les violacions van començar l’estiu del 2016 aprofitant que les nenes, llavors d’11,13 i 16 anys, anaven d’estiueig a casa seva. Les agressions sexuals van continuar durant els períodes de vacances fins al desembre de l’any passat.

La investigació va començar a principis d’aquest any per la denúncia de la mare a la Unitat de Família i Atenció a la Dona de Madrid (UFAM), on resideix la família. Això va fer activar el protocol d’actuació i col·laboració amb la policia judicial de Barcelona i Vilanova i la Geltrú.

La detenció s’ha fet a Vilanova i la Geltrú, al domicili de l’agressor, on les nenes anaven a passar temporades de vacances i on es produïen les agressions sexuals que es van repetir durant sis anys. L’última va tenir lloc el dia 17 de desembre de l’any passat, segons el comunicat policial.

Als investigadors els consta que l’home, que té 38 anys, solia donar-los alcohol perquè perdessin capacitat de reacció, aprofitava quan dormien o els demanava que l’acompanyessin a una furgoneta, l’altre escenari on cometia el delicte.

Després d’escorcollar el domicili de l’oncle de les nenes, la policia l’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual continuada a tres menors. El jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.https://www.ccma.cat/324/embed/destacat-noticia/3091979/ARXIVAT A:MENORSAGRESSIÓ SEXUALPOLICIA NACIONAL

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights