12.5 C
Castelldefels
jueves, abril 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Trams gratuïts i nous descomptes a la C-32 i la C-16: on i a qui s’apliquen

Trams gratuïts i nous descomptes

Trams gratuïts i nous descomptes. El tram de la C-32 entre Cubelles i el Vendrell passa a ser gratuït a partir d’aquest dijous per descongestionar el trànsit que travessa els municipis de Calafell, Segur de Calafell, Cunit i Cubelles. I al peatge de Vallcarca, entre Sitges i Castelldefels, hi haurà un descompte de fins al 50% sempre que es facin els dos trajectes, d’anada i tornada, en menys de 24 hores.

El descompte de Vallcarca serà només de dilluns a divendres, exceptuant els festius, i és un 10% superior a l’actual bonificació, que és del 40%.

Els alcaldes del Garraf i el Baix Penedès, però, han advertit en diverses ocasions que l’increment de tarifes del 7,3% aplicat al gener per la revisió de l’IPC ha absorbit pràcticament la nova bonificació.


Bonificacions a la C-16 de fins al 80% de dilluns a divendres

També aquest dijous entra en vigor la bonificació aprovada pel govern a la C-16, que també depèn de la Generalitat, i que incrementa els descomptes als seus peatges. 

En concret, s’apuja fins al 80% el descompte total del preu del peatge base a la barrera troncal de Sant Vicenç de Castellet, de dilluns a divendres no festius, en hora punta per a turismes, furgons i furgonetes i amb sistema Via-T o similar. Actualment, aquesta bonificació és de fins al 70%.

a la barrera lateral de Sant Vicenç de Castellet, en els moviments cap a o des del sud, la bonificació serà de fins al 60% també de dilluns a divendres no festius i en hora punta, per als mateixos vehicles. Actualment, aquesta bonificació és del 41%.

L’objectiu de la mesura és afavorir els desplaçaments per mobilitat obligada, de proximitat i connectivitat del territori.

La gratuïtat de la C-32 entre Cubelles i el Vendrell s’aplicarà tots els dies de l’any a tota mena de vehicles, ja siguin motos, turismes o camions de gran tonatge. En canvi, els descomptes i les bonificacions, tant a la C-32 com a la C-16, són per a turismes, furgons i furgonetes, de dilluns a divendres no festius i en hora punta (de 7 a 10.30 i de 17.00 a 21.00).

En tots els casos, cal fer el pagament amb un sistema de telepeatge, com Awai o Via-T

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights