Truita amb pèsols mongetes
Una truita francesa es pot emplenar de múltiples ingredients. En aquest cas és
una opció amb llegums i uns trossets de pernil cuit. L’acompanyem amb una
mica de formatge Pecorino en pols i fulles de menta fresca.
INGREDIENTS
• Cinc ous
• 150 gr de Pèsols
• 150 gr de Mongetes verdes
• 75 gr de pernil cuit
• 50 gr de Formatge pecorí
• Menta
• Sal
• Pebre blanc
• Oli d’oliva verge
PREPARACIÓ
Coeu els pèsols i les mongetes tendres en aigua bullint amb sal durant 15
minuts i escorreu-los.
Picar el pernil cuit a trossets.
Batre els ous en un bol amb sal i pebre.
Abocar una mica d’oli en una paella i daurar lleugerament els trossets de
pernil.
Afegir l’ou batut i quallar una truita rodona.
Estendre la truita en una plata i omplir-la amb els pèsols, les mongetes i una
mica de formatge Pecorino en pols.
Decorar amb unes fulletes de menta fresca.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa
