El millor projecte
El millor projecte. Sicus és la manera com Eduard Pie interpreta la viticultura i els vins que en surten. Una filosofia que pren consciència de la importància d’expressar el terrer en un aliment tan dependent i interrelacionat amb la terra com és el vi.
El millor projecte de Sicus és aconseguir que els vins siguin sincers al seu origen, per això opte per garantir, dirigir i respectar cadascun dels factors que conformen el terrer. Elaborar de manera sincera que aporti vins frescos, tensos i amb un baix grau d´alcohol.
Sicus és un projecte establert a la denominació d’origen Penedès. El seu pilar filosòfic és embotellar el paisatge, ésser fidels amb el territori, elaborant vins sincers, frescos i amb un baix contingut en alcohol.
El millor projecte
SICUS CARTOIXÀ 2019
Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2.383 ampolles
Grau alcohòlic: 10%
Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb raspa) durant 10 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes a Àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.
SICUS CARTOIXÀ MARÍ 2019
Raïm: Cartoixà Mari 100%
Producció: 5.452 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
SICUS CARTOIXÀ BRISAT 2019
Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2.483 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb raspa) durant 90 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes a àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Vinos la Prensa
