19.2 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Els Castellers de Castelldefels

Els Castellers de Castelldefels comencen la temporada amb l’Escola de Castells

T’agradaria provar l’experiència?

Els Castellers de Castelldefels, Després del descans que va començar amb la Diada de la Festa Major d’Hivern, els Castellers de Castelldefels volen engegar motors aquest any amb l’anomenada Escola de Castells. Aquest és un projecte de benvinguda i d’iniciació al món casteller, adreçat a tothom que tingui interès en fer les seves primeres passes en aquest món, sense cap tipus de limitació d’edat ni de condició física.

L’Escola de Castells comptarà amb quatre assajos, totalment gratuïts i oberts a la participació de tothom, programats per als divendres d’aquest mes de març, en horari de 19:00h a 21:00h. L’escenari serà el local d’assaig de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, ubicat a l’Avinguda Lluís Companys, número 16 (just al costat de l’Escola Can Roca.

T’agradaria provar l’experiència? T’ha picat més d’un cop el cuc per a experimentar-ho i no t’has atrevit mai i encara no havies trobat el moment idoni? L’Escola de Castells és l’oportunitat idònia que estaves esperant! A més, els Castellers de Castelldefels prometen oferir unes festes i animacions postassaig molt engrescades i divertides, que no us deixaran indiferents.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights