18.3 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Últimes hores de Netflix compartit: quines opcions tens i què canvia a partir d’ara

Últimes hores de Netflix

Últimes hores de Netflix s’acaben les subscripcions de Netflix tal com les havíem conegut fins ara. A principis de febrer, la companyia va esvair dubtes i especulacions i va deixar clar que, a Espanya, s’havia acabat la pràctica molt habitual de compartir comptes entre diferents llars.

A partir del mateix 8 de febrer van començar a aparèixer missatges als dispositius dels usuaris en què se’ls advertia que havien de configurar el compte de tal manera que quedés clar qui n’era l’administrador, per fixar-ne la llar i vincular una connexió wifi al compte. Fins ara, el missatge es podia ometre, però el temps de la pròrroga s’acaba aquest dimarts.


Què passa si no hem fet res?

Qui sigui propietari del compte i no hagi fet el pas es pot trobar que Netflix li estableixi la ubicació principal del compte a través de la connexió del dispositiu o l’aplicació a una adreça IP, amb els errors que això pot comportar

 A la resta, els que no són propietaris del compte i es consideri que no es connecten des d’on toca, se’ls expulsarà. L’expulsió, en principi, no serà automàtica, però es preveu que sigui molt més ràpida en el cas de televisions intel·ligents que en els telèfons mòbils.

Últimes hores de Netflix
Com es fa per configurar la ubicació?

«Ajudarem els subscriptors a configurar-la perquè puguin utilitzar el seu compte de Netflix totes les persones que visquin a casa seva», asseguraven en el moment de fer l’anunci.

En qualsevol cas, qui no ho hagi fet encara hi és a temps a través de l’apartat ajuda-gestió de la ubicació principal-confirmar per SMS o correu electrònic.


Què passa si m’ubica malament?

En cas que la ubicació que apareix sigui incorrecta –que Netflix situï l’usuari en una població on, realment, no viu– no hi hauria d’haver cap problema: qui es connecti en aquell wifi queda validat per connectar-se al compte.

Sobre l’ús de la plataforma durant els viatges, una de les grans incògnites a partir d’ara, la companyia ha assegurat que, «com sempre, els subscriptors podran veure Netflix als dispositius personals o iniciar sessió en un altre televisor (en un hotel o un lloguer de vacances, per exemple)».

Últimes hores de Netflix
Quines altres novetats hi ha?

Amb aquestes novetats, els propietaris del compte podran controlar qui el fa servir, a través d’una nova pàgina anomenada «Gestionar l’accés i els dispositius».

D’altra banda, als que han optat per utilitzar el seu propi compte de pagament se’ls ha permès traslladar el seu perfil conservant les recomanacions personalitzades, l’historial de visionat, la llista o els jocs guardats.

Qui comparteixi casa pot compartir Netflix, però no amb altres persones (Pexels / Karolina Grabowska)

L’alternativa de compartir pagant més

Amb el nou model, qui té un pla estàndard o prèmium pot afegir «subcomptes» per a dues persones com a màxim amb les quals no convisqui.

Cadascun dels subcomptes té un perfil, recomanacions personalitzades, nom d’usuari i contrasenya propis, amb un cost addicional de 5,99 euros al mes per persona.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights