14.6 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Com cuidar una Syngonium

Com cuidar una Syngonium

Aquestes plantes són generalment enfiladisses o reptants que es desenvolupen principalment en els voltants dels troncs dels arbres de fullatge dens i sempre verdes, obtenint la llum solar sempre filtrada.

Moltes espècies són apreciades en la jardineria per les seves senzills cures i la bellesa del fullatge que presenten.

Il·luminació. No necessita d’intensa llum per prosperar, tot i que no es recomana conrear-la a l’ombra total. La millor ubicació és sota arbres que posseeixin bastant fullatge o en finestres on la llum solar passi filtrada amb ajuda d’alguna malla d’ombreig o cortina. L’exposició directa a el sol provoca cremades en el fullatge i en les tiges.

Temperatura. Agraeixen créixer en temperatures que no pugin dels 40 ° C ni disminueixin dels 4 ° C. L’òptim per a aquest grup de plantes es troba entre els 15-28 ° C. Les gelades les podreixen ràpidament.

Substrat. Creixen perfectament en terra de jardí desinfectada amb una incorporació d’humus de cuc. És imprescindible que la terra dreni bé i que sempre sigui rica en matèria orgànica.

Reg i humitat. Són necessàries polvoritzacions en el fullatge diàriament en hores del matí i finals de la tarda. No toleren créixer sobre sòls entollats per molt temps.

On sembrar. Admeten tant el cultiu en tests com directament en el substrat de jardí. A les espècies enfiladisses s’han de col·locar a prop d’objectes verticals (guies o tutor) o troncs d’arbres perquè grimpin sense problemes. Les espècies rèptils prefereixen testos amples i poc profundes.

Abonament. Abonar a la primavera amb fertilitzants específics per a plantes amb flors i incorporar una capa de 3 cm de matèria orgànica al substrat.

Plagues i malalties. És atacada amb freqüència per àcars quan la humitat relativa és inferior a l’50%. Les polvoritzacions periòdiques són una solució. En èpoques hivernals on les polvoritzacions no són recomanades s’han d’ubicar sobre còdols que estiguin submergits fins a la meitat en aigua (l’aigua mai ha d’entrar en contacte amb la base del test) per mantenir elevada la humitat ambiental i evitar els àcars.

Multiplicació. Molt fàcil mitjançant esqueixos apicals de les tiges de més de 15 cm de llarg. Per incentivar l’arrelament es poden utilitzar hormones d’arrelament que ofereixen nombrosos vivers.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  la Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights