14.8 C
Castelldefels
jueves, abril 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Mor l’actriu Raquel Welch, icona del Hollywood dels anys 60

Mor l’actriu Raquel Welch

Mor l’actriu Raquel Welch. La llegendària actriu Raquel Welch, una de les intèrprets més conegudes dels anys 60, ha mort als 82 anys com a conseqüència d’una malaltia.

Raquel Welch va néixer a Chicago l’any 1940 amb el nom Jo Raquel Tejada. Filla d’un enginyer bolivià que es va traslladar als Estats Units, quan tenia dos anys la seva família se’n va anar a San Diego, a Califòrnia.

Abans de fer 20 anys ja havia guanyat uns quants concursos de bellesa femenina, com «Miss Photogenic», «Miss Contorn» i «Miss Maid of California», i amb 24 anys va debutar al cinema.


La fama mundial li va arribar amb «Fa un milió d’anys»

Va ser a la pel·lícula Roustabaut, al costat d’Elvis Presley, després va aparèixer a la sèrie de televisió «El virginiano«, però va ser la pel·lícula «Fa un milió d’anys«, el 1966, la que la va fer mundialment famosa.

Va ajudar molt el cartell de la pel·lícula, en què apareixia amb un biquini pretesament prehistòric, fet que la va convertir en un dels principals símbols eròtics de la dècada.

La seva carrera cinematogràfica consta de gairebé 40 pel·lícules, entre els quals hi ha Hannie CaulderFathom, i Lady in Cement, al costat de Frank Sinatra.

L’any 1975 va guanyar un Globus d’Or per «Els tres mosqueters», i el 1985 va protagonitzar l’anunci de Nadal de la campanya anual de l’empresa de cava catalana Freixenet.


L’última aparició al cinema va ser el 2017, a la pel·lícula «How to be a latin lover» (Com ser un latin lover), el mateix any que va fer l’última aparició a la televisió, per tancar una carrera amb una trentena de programes, pel·lícules per a televisió i sèries, entre les quals hi ha un episodi de Seinfeld.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights