18.3 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La Prensa Magazine número 250. Dedicada a Cuina amb Llegums

La Prensa Magazine número 250.  Llegums. Bons per a la dieta, bons per al cos

Els llegums tenen cabuda en qualsevol dieta d’aprimament si es complementen de manera equilibrada amb la resta d’aliments presents al menú. De fet, són un aliment ric en fibra que afavoreix la sacietat, per la qual cosa està indicada en dietes hipocalòriques, segons afirmacions de bon nombre de nutricionistes.

Els experts argumenten que segons diversos estudis s’ha demostrat que el consum regular de llegums suposa una prevenció eficient contra l’obesitat. Però és important tenir en compte la forma de cuinar-les, evitant les coccions que requereixen més greix, i els aliments que les acompanyin.

Alguns especialistes afegeixen que, si no es prenen, es produiria una carència en àcid fòlic o folats o les vitamines del grup B.

Els llegums són els aliments d’origen vegetal més rics en proteïnes. Contenen hidrats de carboni complexos i inclouen quantitats importants de fibra, nutrient que no és present a les fonts proteiques d’origen animal (carn o peix)”.

Aquesta fibra “millora el trànsit intestinal i sacia, ja que retarden el buidatge gàstric”. Donada l’acció de la microbiota intestinal al còlon la fibra es fermenta, generant àcids grassos de cadena curta. Aquests són nutrients essencials per a les cèl·lules del còlon que s’han relacionat amb un cert paper protector al càncer de còlon”.

El seu baix contingut en greix és un altre avantatge que aporten els llegums. Cal realçar que són una font important de vitamines, i en destaquen les vitamines B1 i B2. Es recomana que es consumeixin 2-4 cops per setmana

En aquesta edició de Febrer de LA PRENSA MAGATZINE, per tot això i també per a combatre el fred, us oferim una sèrie de receptes on el llegum n’és protagonista. Tant debò us agradin i les poseu en pràctica

Consulta números anteriores

Síguenos en instagram y facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights