16.3 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Crêpes farcides de dolç de batata calents al Grand Marnier

Ingredients per a la massa

1/2 litre de llet. 3 ous frescos. Pell ratllada d’una llimona. 100 gr de maizena. ½ copeta de Grand Marnier. 50 gr de mantega.

Ingredients per  a la salsa i el farcit

El suc de tres taronges . 50 gr de mantega. 100 gr de sucre. 100 gr de moniato. Un copa de Grand Marnier.

Elaboració de les crêpes

En un recipient fondo posarem els ous, la llet, la pell de llimona, la maizena, el Grand Marnier i la mantega fosa. Ho batrem i farem una mescla que passarem per un colador. 

En una paella prèviament untada amb mantega fem les crêpes molt fines i les reservem.

Elaboració de la salsa

En un cassó hi posem el sucre, la mantega, el Grand Marnier i el suc de taronja. Ho deixem reduir fins a aconseguir un almívar. Posarem les crêpes farcides amb dolç de moniato, ho escalfem agregant-hi finalment aquest almívar i ho acompanyem d’una bola de gelat.

Recepta i foto: Restaurant LA CANASTA  Castelldefels

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights