Ingredients per a la massa
1/2 litre de llet. 3 ous frescos. Pell ratllada d’una llimona. 100 gr de maizena. ½ copeta de Grand Marnier. 50 gr de mantega.
Ingredients per a la salsa i el farcit
El suc de tres taronges . 50 gr de mantega. 100 gr de sucre. 100 gr de moniato. Un copa de Grand Marnier.
Elaboració de les crêpes
En un recipient fondo posarem els ous, la llet, la pell de llimona, la maizena, el Grand Marnier i la mantega fosa. Ho batrem i farem una mescla que passarem per un colador.
En una paella prèviament untada amb mantega fem les crêpes molt fines i les reservem.
Elaboració de la salsa
En un cassó hi posem el sucre, la mantega, el Grand Marnier i el suc de taronja. Ho deixem reduir fins a aconseguir un almívar. Posarem les crêpes farcides amb dolç de moniato, ho escalfem agregant-hi finalment aquest almívar i ho acompanyem d’una bola de gelat.
Recepta i foto: Restaurant LA CANASTA – Castelldefels