Patates i espàrrecs verds amb salsa de iogurt
Descobreix una deliciosa recepta de Patates i espàrrecs verds amb salsa de iogurt. Un clàssic de sempre amb un saborós toc diferent.
Ingredients per a quatre persones
300 gr de patates petites
Mig manat d’espàrrecs verds
Una dent d’all
Un iogurt desnatat
Suc d’una llimona
Menta picada
Cibulet picat
Dues cullerades d’oli d’oliva
Un pessic de sal
Com fer-ho
Peleu i piqueu finament l’all i barregeu-lo amb el iogurt, l’all, l’oli, la menta i un pessic de sal.
Pelar i rentar les patates.
Netejar els espàrrecs, rentar-los i tallar-los a trossos.
Coeu les patates al vapor 15 minuts, afegiu-hi els espàrrecs, i coeu-ho cinc minuts més.
Serviu les patates i els espàrrecs banyats amb la salsa de iogurt decorat amb les herbes picades.

Mes Receptes
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
