Lluçet al vapor amb vinagreta de l’horta
El lluçet és un peix de la família de la lluç més petit però més saborós. Aquesta recepta és ideal per sopar
INGREDIENTS per a 4 persones
Quatre lloms de lluçet
Quatre carxofes
Un pebrot vermell
Un pebrot verd
Una pastanaga
Branques de coliflor
Una llimona
Fulles d’enciam
Un full de llorer
Julivert
Tres cullerades d’oli d’oliva
Quatre cullerades de vinagre
Pebre negre en gra
Sal
Com fer Lluçet al vapor
Pelar i tallar a rodanxes la pastanaga.
Netejar i rentar els pebrots i les carxofes
Ruixar-ho amb suc de llimona.
Saltar tres minuts les verdures, assaonar al gust, i afegir-hi 100 ml d’aigua, el vinagre, llorer i pebre, per coure-ho deu minuts.
Netejar i rentar el peix, per coure’l al vapor 7 minuts.
Servir el peix acompanyat de l’amanida amb la vinagreta.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
