18.3 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Llenguado al vapor amb salsa de sidra i poma

Llenguado al vapor amb salsa de sidra i poma

Llenguado al vapor amb salsa de sidra i poma. Un plat que va ver per sopar o dinar, fàcil de fe i molt saborós

Ingredients

Quatre llenguados ració tallats a filets

Dues pomes de la varietat Golden

Una copa de sidra

Una ceba

Una dent d’all

50 ml de nata líquida per cuinar

Un full de llorer

Una culleradeta de sucre

40 g de nous

Oli, sal i pebre

Passos

Peleu i piqueu la ceba i sofregiu-la en una paella amb oli.

Afegir l’all, també picat, i ofegar-ho un parell de minuts.

Abocar la sidra i un pessic de sal i coure-ho, a foc molt lent, uns 15-20 minuts.

Peleu les pomes, trossegeu-les i incorporeu-les a la paella.

Afegiu-hi el sucre i continueu la cocció cinc minuts més.

Abocar la nata i cuinar-ho tot junt un parell de minuts, remenant, fins que espesseixi lleugerament. Tritureu-ho amb la batedora elèctrica fins a aconseguir una salsa suau i rectifiqueu-ho de sal.

Omplir l’olla amb aigua, afegir el llorer i portar-ho a ebullició.

Col·locar a sobre la cistella amb els filets de llenguado salpebrats i coure’ls uns 5 minuts.

Serviu els filets sobre un llit de salsa, i completeu els plats amb algunes nous

Recepta i foto: Pronto

Mes Receptes

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights