Llenguado al vapor amb salsa de sidra i poma
Llenguado al vapor amb salsa de sidra i poma. Un plat que va ver per sopar o dinar, fàcil de fe i molt saborós
Ingredients
Quatre llenguados ració tallats a filets
Dues pomes de la varietat Golden
Una copa de sidra
Una ceba
Una dent d’all
50 ml de nata líquida per cuinar
Un full de llorer
Una culleradeta de sucre
40 g de nous
Oli, sal i pebre
Passos
Peleu i piqueu la ceba i sofregiu-la en una paella amb oli.
Afegir l’all, també picat, i ofegar-ho un parell de minuts.
Abocar la sidra i un pessic de sal i coure-ho, a foc molt lent, uns 15-20 minuts.
Peleu les pomes, trossegeu-les i incorporeu-les a la paella.
Afegiu-hi el sucre i continueu la cocció cinc minuts més.
Abocar la nata i cuinar-ho tot junt un parell de minuts, remenant, fins que espesseixi lleugerament. Tritureu-ho amb la batedora elèctrica fins a aconseguir una salsa suau i rectifiqueu-ho de sal.
Omplir l’olla amb aigua, afegir el llorer i portar-ho a ebullició.
Col·locar a sobre la cistella amb els filets de llenguado salpebrats i coure’ls uns 5 minuts.
Serviu els filets sobre un llit de salsa, i completeu els plats amb algunes nous
Recepta i foto: Pronto

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
