18.3 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Verdures al vapor

Verdures al vapor

Per fer verdures al vapor amb la tècnica del vapor aconseguim que els aliments mantinguin el sabor i la textura; no necessita cap greix de manera que el resultat és més sa i baix en calories; el producte queda més sucós que amb altres tècniques i és un procés ràpid i senzill. D’aquesta manera, prepararem diverses verdures que ens serviran tant per a un primer plat com per a una guarnició de carns, peixos, aus, etc.

Ingredients base per a 4 comensals

• 4 pastanagues

• 200 gr de pèsols

• 400 gr de bròquil

• 400 gr de coliflor

• 200 gr de mongetes verdes

Ingredients opcional per amanir

• Oli d’oliva verge extra

• Sal

• Vinagre

• Salsa de soja

• Suc de llima

• Oli de sèsam

Preparació

Comencem pelant les pastanagues i tallant-les a rodanxes fines.

Separem tant el bròquil com la coliflor a ramells.

Passem per aigua els pèsols i les mongetes i trossegem aquestes últimes.

Omplim amb aigua una cassola per la meitat i quan bulli, col·loquem la vaporera i disposem les verdures a sobre.

Comptem uns 8-10 minuts i retirem del foc.

Podem amanir les verdures al vapor de maneres diferents: amb una vinagreta d’oli, vinagre i sal o amb una barreja de salsa de soja, suc de llima i oli de sèsam, entre d’altres.

Mes Receptes
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights