14.9 C
Castelldefels
sábado, febrero 4, 2023
spot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Porros al vapor amb vinagreta

Porros al vapor amb vinagreta

Els porros al vapor són un plat senzill i molt saludable. Poden menjar-se com a aperitiu o com a guarnició de carns vermelles i blanques. Aquesta preparació és ideal quan es vol baixar de pes sense deixar de menjar deliciós. Això és degut no només a les poques calories que aporten els porros, sinó que la recepta no necessita grans quantitats de greix. És important que els porros siguin frescos, de qualitat.

Ingredients

– Tres porros mitjans

– Dos ous

– Pebrots del piquillo

– Olives verdes

– Julivert

– Ametlla picada

– Vinagre

– Oli d’oliva

– Sal

Preparació

Coeu els ous durant 10 minuts.

Retirar-ho i deixar-ho refredar.

Treure la closca, partir per la meitat, separar el rovell i picar la clara a trossets petits.

Renteu els porros i talleu-los longitudinalment, sense arribar al final. Coeu-ho al vapor durant 20-25 minuts.

Mentrestant, piqueu molt finit un grapat d’olives verdes, i una llauna petita de pebrots del piquillo, així com una branqueta de julivert.

En un bol, barrejar els rovells amb tres cullerades d’aigua fins a obtenir una salsa espessa, afegir-hi dues cullerades d’oli d’oliva i dues de vinagre. Remenar bé. Afegir sal.

Incorporar a la salsa la clara, el pebrot, les olives, i el julivert, barrejant-ho tot bé.

Quan els porros estan fets i s’han entebeït una mica, col·locar-los en un plat i omplir-los amb l’amaniment.

Empolvoreu per sobre una mica d’ametlla picada.

Recepta i foto: María Pérez Muñoz – Dietista nutricionista (A Coruña)

Mes Receptes

Síguenos en instagram y facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,692SeguidoresSeguir
20,500SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights