18.3 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

L’estat de WhatsApp incorpora una nova opció, les notes de veu: així és com funcionen

L’estat de WhatsApp

L’estat de WhatsApp. D’espres de mesos d’especulacions i proves, Whatsapp ja ha començat a aplicar definitivament la nova funcionalitat que permet penjar àudios als estats, i que ja està disponible en la darrera versió 2.23.2.8 beta per a Android.

La funció permet gravar i compartir notes de veu a través dels estats, tal com ha avançat WABetaInfo.

L’estat de WhatsApp

Se suma, així, a les opcions ja existents de pujar estats amb fotos, vídeos, gifs o textos, en un format hereu de les conegudes «històries» de Snapchat o Instagram: continguts curts i que s’eliminen automàticament al cap de 24 hores.

De moment, aquesta funció està disponible per a alguns provadors que hagin instal·lat la versió beta més recent de Google Play Store, encara que s’implementarà per a més usuaris les pròximes setmanes.

A més de fotos, vídeos, gifs o textos, els estats ja permeten penjar àudios de 30 segons en l’última versió beta d’Android
Com funciona?

Per penjar un d’aquests àudios només cal adreçar-se a l’opció «afegir un estat», on, a més de les icones que ja hi havia, ara també hi apareix el micròfon que cal mantenir preA més de fotos, vídeos, gifs o textos, els estats ja permeten penjar àudios de 30 segons en l’última versió beta d’Androidmut per començar a gravar l’àudio.

L’àudio no pot superar els trenta segons. Un cop gravat, es pot escoltar la nota de veu abans de publicar-la o, fins i tot, rebutjar-la.

L’estat de WhatsApp

Per publicar l’estat no cal pujar-hi cap fotografia ni cap altre contingut multimèdia. Les notes es veuen al centre de la pantalla i els usuaris han de prémer el botó de reproduir per començar-les a escoltar.

Com és habitual, si es publica un estat de veu també surt un cercle al voltant de la fotografia de perfil, indicant que hi ha algun contingut disponible per reproduir.

L’àudio es comparteix únicament amb els contactes que l’usuari seleccioni prèviament des dels paràmetres de privadesa de l’aplicació.

Així mateix, aquestes notes de veu també estan encriptades d’extrem a extrem, per mantenir la seguretat i privadesa.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Artículo anteriorMusclos al vapor amb vi blanc
Artículo siguienteVENUS LA UNIVERSAL

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights