15.8 C
Castelldefels
viernes, marzo 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Prealerta per risc de vent a Castelldefels

Prealerta per risc de vent

Prealerta per risc de vent.En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya que pronostiquen un episodi de fort vent que pot superar el llindar de ratxa màxima superior a 72km/h i a les afectacions que es preveu que se’n puguin derivar, Castelldefels ha posat el Pla de Protecció Civil per risc de vent en fase de Prealerta, en correspondència amb el VENTCAT. Recordem que la ciutat ha viscut en Alerta per forts vents des del passat dilluns 16 de gener.

En relació a la Prealerta, entre les 19 hores d’aquest dijous i les 7 hores de divendres 20 de gener, hi ha una probabilitat entre el 30% i el 70% de produir-se ratxes màximes de vent superiors als 72 km/h.

Des del passat dilluns, la velocitat màxima del vent a la ciutat ha sigut de 72,4 km/h (s’ha produït aquest dijous a les 6h) (veure gràfic adjunt).

L’episodi de forts vents ha produït incidències relacionades amb la caiguda d’algun arbre i branques, tanques d’obra i, en algun cas, han fet malbé petits murs. Recordem que, per motius de seguretat, es va tancar el mercat setmanal dels dimecres a la ciutat (el conegut popularment com «Mercadillo»).

Pel que fa a la situació a la nostra platja, el mar ha produït inundacions a la seva part alta arribant, en alguns casos, als accessos tot inundant passeres i també sistemes dunars, les desembocadures de pluvials van quedar plenes de sorra, de forma que esborraven els canals.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights