18.7 C
Castelldefels
martes, marzo 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Filets de llenguado al vapor amb salsa de vi

Filets de llenguado al vapor amb salsa de vi

Aquesta recepta és molt senzilla de preparar, i una manera que uns filets de llenguado quedi ben gustós! I ja se sap, un bo vi blanc, li dóna un gust boníssim a qualsevol peix.

Ingredients

12 filets de llenguado sense pell ni espines

Un parell de cebes tendres

Un got de vi blanc sec

150 ml. de nata líquida

Una cullerada de mantega

Un parell de cullerades d’oli d’oliva

Sal i julivert

Així ho cuinem

Assaonem els filets de llenguado, els donem forma de rotllets, subjectant-los amb un escuradents, els col·loquem a la vaporera i els cuinem al vapor durant 10 minuts (fins que el peix estigui tendre). Reservem.

En una cassola, posem la mantega i l’oli, escalfem i sofregim les cebes tendres ben picadetes.

Quan estiguin escalfades, hi afegim el vi i deixem que bulli 3 minuts. Incorporem la nata i remenem perquè es barregin tots els ingredients.

Deixem que redueixi uns minuts a foc lent i posem al punt de sal.

Servim els rotllets de llenguado sobre la salsa de vi i empolvorem amb julivert picat.

També podem decorar amb una mica de cibulet.

Mes Receptes

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights