Filets de llenguado al vapor amb salsa de vi
Aquesta recepta és molt senzilla de preparar, i una manera que uns filets de llenguado quedi ben gustós! I ja se sap, un bo vi blanc, li dóna un gust boníssim a qualsevol peix.
Ingredients
12 filets de llenguado sense pell ni espines
Un parell de cebes tendres
Un got de vi blanc sec
150 ml. de nata líquida
Una cullerada de mantega
Un parell de cullerades d’oli d’oliva
Sal i julivert
Així ho cuinem
Assaonem els filets de llenguado, els donem forma de rotllets, subjectant-los amb un escuradents, els col·loquem a la vaporera i els cuinem al vapor durant 10 minuts (fins que el peix estigui tendre). Reservem.
En una cassola, posem la mantega i l’oli, escalfem i sofregim les cebes tendres ben picadetes.
Quan estiguin escalfades, hi afegim el vi i deixem que bulli 3 minuts. Incorporem la nata i remenem perquè es barregin tots els ingredients.
Deixem que redueixi uns minuts a foc lent i posem al punt de sal.
Servim els rotllets de llenguado sobre la salsa de vi i empolvorem amb julivert picat.
També podem decorar amb una mica de cibulet.