18.3 C
Castelldefels
viernes, abril 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Es reprenen les reunions informatives per donar a conèixer l’avanç de planejament «Eixos Verds»

Es reprenen les reunions

Es reprenen les reunions. Després del període nadalenc, el proper dilluns 23 de gener es reprenen les sessions informatives vinculades a l’avanç de planejament dels 6 Eixos Verds. Aquestes sessions tindran un doble objectiu: donar a conèixer les característiques principals d’aquesta proposta de planejament i escoltar tots els suggeriments, idees i propostes que la ciutadania vulgui aportar. Totes les aportacions seran recollides i traslladades a un document, per valorar-les en el futur. La voluntat és tenir tots els punts de vista per aconseguir la millor proposta possible, tot i que en aquest cas parlem encara d’un avanç de planejament, o sigui, una etapa molt inicial d’aquest document estratègic de futur.

La voluntat de l’Ajuntament és la de poder explicar aquest avanç de planejament a totes aquelles persones interessades, i a tots aquells representants de la societat civil de la ciutat, ja siguin entitats culturals, esportives, veïnals… Poder explicar la situació real actual d’aquest avanç de planejament, i poder escoltar totes les opinions al respecte. Els Eixos Verds han de convertir-se en l’eina que permeti a Castelldefels superar les limitacions i problemes que planteja el Pla general Metropolità (PGM) de 1976, que després de mig segle s’ha d’actualitzar i generar una nova eina que ens permeti repensar el futur de Castelldefels.

L’Ajuntament seguirà treballant en les pròximes setmanes amb l’objectiu d’aclarir els dubtes que estan sorgint al voltant d’aquest avanç de planejament.

Encuentra más noticias  La Prensa

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights