Crema de musclos amb poma i coriandre
No us deixeu enganyar, per estrany que us sembli, la crema de musclos amb poma i coriandre es una combinació d’ingredients resulta que és una autèntica delícia.
La poma i l’aromàtic coriandre suavitza el gust de mar d’aquest mol·lusc donant lloc a una crema de sabor suau i molt original, amb la qual podeu sorprendre, primer a vosaltres mateixos, i als vostres convidats.
Ingredients per a quatre
Un quilo i mig de musclos.
Mig litre d’aigua.
300 ml d’aigua de coure els musclos.
150 gr de porro
50 gr d’oli d’oliva verge extra
Tres grans d’all.
Una poma.
Coriandre fresc al gust
150 gr de tomàquet trossejat en llauna
Sal i pebre a gust
Com fer-ho
Començarem netejant i rentant els musclos.
Els coem al vapor en una olla fins que s’obrin les petxines, els retirem del foc i els traiem de les petxines.
En una cassola posem a escalfar l’oli i hi sofregim el porro a rodanxes, les dents d’all, la poma a daus i ho saltegem tot uns minuts fins que estiguin tous. Afegim el tomàquet i el coriandre i ho coem tot durant quinze minuts.
Afegim l’aigua i el brou de coure els musclos.
Afegim els musclos, reservant-ne algun per decorar, salpebrem i després triturem amb la túrmix, passant-ho pel xinès perquè quedi suau.
Recepta i foto: Esther Clemente – Directo al Paladar
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Mes receptes La Prensa