12.3 C
Castelldefels
sábado, febrero 4, 2023
spot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Crema de musclos amb poma i coriandre

Crema de musclos amb poma i coriandre

No us deixeu enganyar, per estrany que us sembli, la crema de musclos amb poma i coriandre es una combinació d’ingredients resulta que és una autèntica delícia.

La poma i l’aromàtic coriandre suavitza el gust de mar d’aquest mol·lusc donant lloc a una crema de sabor suau i molt original, amb la qual podeu sorprendre, primer a vosaltres mateixos, i als vostres convidats.

Ingredients per a quatre

Un quilo i mig de musclos.

Mig ​​litre d’aigua.

300 ml d’aigua de coure els musclos.

150 gr de porro

50 gr d’oli d’oliva verge extra

Tres grans d’all.

Una poma.

Coriandre fresc al gust

150 gr de tomàquet trossejat en llauna

Sal i pebre a gust

Com fer-ho

Començarem netejant i rentant els musclos.

Els coem al vapor en una olla fins que s’obrin les petxines, els retirem del foc i els traiem de les petxines.

En una cassola posem a escalfar l’oli i hi sofregim el porro a rodanxes, les dents d’all, la poma a daus i ho saltegem tot uns minuts fins que estiguin tous. Afegim el tomàquet i el coriandre i ho coem tot durant quinze minuts.

Afegim l’aigua i el brou de coure els musclos.

Afegim els musclos, reservant-ne algun per decorar, salpebrem i després triturem amb la túrmix, passant-ho pel xinès perquè quedi suau.

Recepta i foto: Esther Clemente – Directo al Paladar

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Mes receptes  La Prensa

https://laprensamagazine.cat/archivos/10170

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,692SeguidoresSeguir
20,500SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights