11.6 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Nou Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals

Nou Grup de Suport Emocional

Nou Grup de Suport Emocional. L’ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Serveis Socials i Dependència, obre un nou grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals. Una iniciativa que té com objectiu evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Fer-se càrrec d’una persona estimada amb un procés de deteriorament afecta físicament, psíquicament i socialment. Cal, per tant, que les persones cuidadores sàpiguen a què s’enfronten: la malaltia, la seva evolució i com es veuen afectades les rutines diàries i, també, com poden aconseguir les estratègies i les habilitats bàsiques per portar a terme la tasca de cuidar-la.

Un dels propòsits de l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Serveis Socials i Dependència, és donar resposta a les necessitats de suport de les persones amb dependència o discapacitat i dels seus familiars i cuidadors.

Per això, el dimecres 18 de gener a la Masia Can Roca de Baix (C/ Bisbe Urquinaona, 17) s’iniciarà un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM).

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació.

Aquest grup tindrà una periodicitat setmanal, constarà de 10 sessions d’una hora i mitja de durada (de 10.00 a 11:30 hores), i estarà conduït per una psicòloga amb una àmplia experiència en aquest camp.

Si ha alguna persona interessada en participar-hi es pot posar en contacte amb l’Àrea de Serveis Socials i Dependència (Tel. 93 665 11 50, ext. 1801) o be poden fer la inscripció al següent enllaç.

Les persones que hi participin s’han de comprometre a:

• Voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella.

• Assistir a totes les sessions.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights